Добре дошли

Фирма “КАР - Юлия Карагрошева” ЕТ – е създадена през 1991 година. Основният предмет на дейност на фирмата е доставка и монтаж на интериорни, гаражни и промишлени врати, бариери и автоматизирани системи.

От 1998 година сме оторизирани представители на Hörmann - Германия и FAAC – Италия – безспорните лидери на световния пазар, специализирани в производството на врати и задвижвания за дома и индустрията. Използвайки развитието на туризма, стратегическото географско разположение на гр. Бургас – строителството на нови и обновяване на съществуващи хотели, изграждането на офис сгради и промишлени халета, фирмата е заела твърди позиции в сегмента на пазара за доставка и монтаж на всички видове врати и автоматизирани системи за входящ и изходящ контрол на достъп на промишлени обекти.

Фирмата разполага с квалифицирани специалисти, които освен, че ще извършат качествен и надежден монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на закупените от Вас изделия, ще Ви консултират при тяхното закупуване за най-доброто задоволяване на Вашите нужди.

Врати за дома

Можете да се доверите на качеството на марката HORMANN!

С над 50г. опит в производството на врати и продадени над 13 милиона изделия, фирма HORMANN е безспорен пазарен лидер в Европа.

Вратите и системите задвижване на HORMANN са напълно съобразени едни с други и са проверени по отношение на тяхната безопасност в съответствие с изискванията на TUV и на действащите стандарти.

Гаражни врати, входни врати и козирки, вътрешни и многофункционални врати, електромеханични и хидравлични задвижвания - под едно име, с едно обещание „КАЧЕСТВО”!

Врати за индустрията

При индустриалните врати на HORMANN всичко е перфектно!

Пълна консултация

Обучените консултанти на K2 Doors Ви съпровождат от планирането на обекта, през техническото изясняване , до монтажа на изделията и приемането на строежа.

K2 Doors е винаги на Ваше разположение за консултации и допълнителна документация /търговски и технически каталози, спецификации и др./ за цялата гама продукти на HORMANN. Не се колебайте да ни потърсите!

Бърза доставка, надеждна опаковка

Системите врати и автоматика са оптимално подготвени за монтаж, прегледно и надеждно опаковани. Сроковете за доставка позволяват вратите да достигат бързо до Вашия обект.

Монтаж на врата

Монтажът на изделията се извършва от обучените специалисти на K2 Doors. Това гарантира надеждното функциониране на системите врати, задвижвания и управления на HORMANN.

Бърз сервиз

С бързата си реакция и компетентна консултация K2 Doors е винаги близо до Вас. Това е голямо предимство при провеждането на инспекция, поддръжка и ремонт.

От решаващо значение са надеждната техника, качеството в детайли и винаги изрядното функциониране. Това Ви дава сигурност и спокойствие при използването на индустриалните врати на HORMANN!