Защитни врати

Вече десетилетия Hörmann произвежда изпитани защитни врати, каквито се препоръчват от експертите по сигурността, застрахователите и полицията. За инвеститорите и модернизаторите се препоръчва изгодната защитна врата KSi 40. Тя е подходяща не само за входа на мазето, но също и за входове към съседни сгради и задния вход към гаража. На защитената срещу взлом гаражна врата на Hörmann най-добре подхожда защитна пешеходна врата Hörmann.
За още по-голяма безопасност препоръчваме стоманените врати E-45 и E-55. Така дори и чувствителните търговски и индустриални области са защитени срещу влизане с взлом (WK2 до WK 4). Тези врати се предлагат също и с многобройни функции за защита от пожар, дим и шумове.

Съседният каталог „Мултифункционални врати“ съдържа подробна информация за обширната програма стоманени врати с идентична визия, предлагани за строителството на обекти.

Каталогът „Врати за Вашия дом“ който можете да разлистите и онлайн, е специално предназначен за частни инвеститори и модернизатори. Освен модела KSi 40, каталогът ще Ви представи и подходящи врати за мокрото помещение или кабинета, за детската или юношеската стая или за таванското помещение.